Handboek Moestuin

Boek
2016 | ontwerp

“Het Handboek Moestuin is een boek voor moestuiniers in België en Nederland en behandelt alles wat je altijd al had willen weten over het telen van groente en fruit.
Er zijn vele manieren om uit zaad oogstbare planten te kweken. De een zweert bij de klassieke, beproefde methode, de ander bij een natuurlijke aanpak en een derde heeft een geheel eigen, onconventionele manier van telen. In het Handboek Moestuin komen de meest voorkomende aan de orde. Op basis van hedendaagse inzichten en ervaring helpen we de lezer en moestuinier zelf een keuze te maken. Uit een boek valt veel te leren, maar het meeste wordt geleerd in de moestuin zelf. De natuur is de beste leermeester. Het Handboek Moestuin helpt de moestuinier met kennis van het weer, de grond en de gewassen.” – Bram Wolthoorn

Auteur: Bram Wolthoorn 
Uitgeverij: FroteGroen
ISBN: 9789462501133